Nog een nachtje slapen en dan is het zover, de eerste Rotary Santa Run in Joure. We starten vanaf 14 uur met de warming up op het DE plein waarna de enige echte Jouster Kerstman de Santa Run zal laten starten. Voor de start zullen we ook het bedrag bekend maken dat we dit jaar met de Santa Run hebben opgehaald. We kunnen alvast verklappen dat we erg blij zijn met het bedrag en we bedanken alle sponsoren en deelnemers hartelijk! Het totaalbedrag zal worden verdeeld over de drie goede doelen die we voor 2019 hebben gekozen: De Nierstichting, Spieren voor Spieren en KWF kankerbestrijding.

De weersvoorspellingen zien er prima uit, er wordt geen regen voorspeld en het is niet al te koud. Wat willen we nog meer? Een witte kerst? Of dat lukt weten wij niet maar een beetje witte kerst gaat zeker lukken.. De gehele Midstraat is in Kerstsferen versierd. Met bomen en lampjes en zelfs sneeuw. Van begin tot eind December organiseert de WIH allerlei activiteiten in de Midstraat. Kom naar Joure!

We starten rond 14.30 vanaf het DE plein, we steken over richting het park waarna we een lekker rondje door het park lopen. Dan gaat het verder door de versierde Midstraat richting de Merk. Rond 15.00 a 15.15 uur komen we aan op de Merk en daar is dan een sportief parcours opgezet waar we allemaal aan mee kunnen doen. Tevens is er op de Merk gelegenheid voor een hapje en een drankje waarvoor je 1 van de muntjes kunt gebruiken die je hebt gekregen met je startbewijs. Rond 15.45 doen we de herstart vanaf de Merk en de finish is dan rond 16 uur. Na de finish is de horeca op het DE plein geopend en is er gelegenheid tot gezellig samenzijn. Let op: het is de bedoeling dat deelnemers zoveel mogelijk in Santa Pak meelopen.

We willen op deze plaats nogmaals onze dank uitspreken richting sportschool Keep Fit die de warming up verzorgt op het DE plein. Heel erg bedankt!

We willen op deze plaats nogmaals onze dank uitspreken richting sportschool Sporza die de activiteiten-parcours op de Merk verzorgt. Heel erg bedankt!

We willen op deze plaats nogmaals de WIH bedanken dat we de Santa Run als onderdeel van het Winterevent mochten organiseren, dank!

Alle andere sponsoren en mensen die de Santa Run mogelijk maken, dank!