Ook in Joure gaat we weer los! Op 17 december wordt de tweede editie van de Santa Run in Joure georganiseerd. We lopen door Joure om geld op te halen voor het goede doel.

Meedoen is belangrijker dan snelheid. Ga samen met je sportteam, je familie, vrienden of in je eentje meedoen aan dit evenement. Schrijf je in via de website. Het inschrijfgeld bedraagt 16,- euro per volwassen deelnemer, voor dit bedrag krijg je een kerstmannen pak, kun je meedoen aan de loop, krijg je onderweg een hapje en een drankje en na afloop krijg je een leuke medaille als bewijs van deelname.

Het inschrijfgeld voor kinderen (< 1,35 m zie ook bestelmodule) is 7 euro.

We halen geld op voor de Nierstichting, Voedselbank de Utjouwer en Stichting Ronald McDonald kinderfonds. Alle opbrengsten van de loop komen ten goede aan deze stichtingen en plaatselijke verenigingen voor het geval je als verenigingsteam meedoet.

De Santa Run 2022 Joure wordt georganiseerd in samenwerking met de winkeliersvereniging van Joure.