Ook in Joure gaat het los! Op 21 december wordt de allereerste Santa Run in Joure georganiseerd. We lopen door Joure om geld op te halen voor het goede doel.

Meedoen is belangrijker dan snelheid. Ga samen met je sportteam, je familie, vrienden of in je eentje meedoen aan dit evenement. Schrijf je in via de website. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per deelnemer, voor dit bedrag krijg je een kerstmannen pak, kun je meedoen aan de loop, krijg je onderweg een hapje en een drankje en na afloop krijg je een leuke medaille als bewijs van deelname.

Aanpassing 14-12-2019: het inschrijfgeld voor kinderen (< 1,35 m zie ook bestelmodule) verlagen we naar 5 euro. Heb je je kind al ingeschreven en wil je het teveel betaalde geld terug dan is dat natuurlijk mogelijk. Stuur dan even een mail naar joure@rotarysantarun.nl en dan storten we het geld terug naar je rekening. Let op de aanpassing van de prijs in de bestelmodule kan waarschijnlijk pas op maandag 16-12 gedaan worden

We halen geld op voor de Nierstichting, Spieren voor Spieren en KWF. Alle opbrengsten van de loop komen ten goede aan deze stichtingen en plaatselijke verenigingen voor het geval je als verenigingsteam meedoet.

Door als sportteam of verenigingsteam mee te doen kun je ook geld ophalen voor je sportvereniging zodat zij daar weer trainingsmateriaal of andere benodigdheden kunnen kopen.

De Santa Run 2019 Joure wordt georganiseerd tijdens het Winterevent in Joure. Tijdens dit event is de Midstraat feestelijk versierd en worden er vele activiteiten georganiseerd van begin tot eind december.